top of page

Els Pioners organitzen una recollida de joguines solidària

Aquest dissabte 21 de desembre els Pioners del nostre Agrupament han organitzat una recollida de joguines solidària en benefici de l'associació Gent de la Consolació. Es tracta d'una activitat ja tradicional per a nosaltres, ja que aquest serà el quart any que la realitzem.

La recollida es farà al nostre local, al Carrer Argenteria 56, Baix 3, on ens podreu trobar des de les 10h fins les 19h. En cas de no poder acudir en l'horari marcat, podeu posar-se en contacte amb nosaltres de la manera que considereu més oportuna. CONTACTE

Podreu portar tota classe de joguines, de plàstic, pelutxes, puzles, de cartró, etc, però amb la condició de que siguen nous o estiguen en bon estat, ja que seran joguines que aniran destinades a famílies en situació o risc d'exclusió social, per tal de que cap xiquet o xiqueta es quede sense regal aquestes festes.

Des de l'Agrupament Escolta Jamboree vos animem a que porteu totes aquelles joguines que ja no utilitzeu, pensant en que amb eixe petit gest solidari podrem fer feliç a moltes famílies que ho necessiten.

12 visualizaciones0 comentarios
bottom of page