top of page

Els Rutes realitzen un projecte de col·laboració amb la SPAX

La secció de Rutes, la nostra secció més major formada per joves d'entre 16 i 19 anys es caracteritza per la realització de projectes educatius que busquen un benefici col·lectiu més enllà del personal, és a dir, realitzar un servei a la societat a través de col·laboracions, ajudes, activitats ,etc.


Enguany, els Rutes han decidir col·laborar amb la "Societat Protectora d'Animals de Xàtiva (SPAX)", per això, portem des del principi de la ronda acudint cada dissabte al seu refugi per tal d'ajudar-los amb tot allò que calga. Ens han acollit molt bé, i cada vegada que anem no tenen prou paraules per donar-nos les gràcies pel nostre suport.


I es que a nosaltres no ens importa fer qualsevol tasca. Hem muntat unes casetes de plàstic per als gossets, llevat fulles i rames, acondicionat l'entrada del refugi, hem netejat les casetes i abeuradors, transportat unes tanques de ferro, llevar terra d'uns muntons i molt més! Però el més important, hem tret a passejar i hem jugat amb un fum de gossos, una de les tasques més importants i necessàries!

Els Rutes estem molt emocionats amb aquest projecte, que esperem que es desenvolupe i es faça més gran amb el temps i seguim ajudant a la SPAX amb tot el que calga. Si tu també vols col·laborar amb la SPAX, posa't en contacte amb ells a través de les diferents vies de contacte de les que disposen. Et deixem ací la seua pàgina de Facebook!




79 visualizaciones0 comentarios
bottom of page