top of page

Informació sobre el Campament d'Estiu 2024


Tenim molta informació per a anar contant-vos sobre el Campament d'Estiu de 2024:


- El campament serà a la zona d'acampada "Lloma Vela II", al municipi de Vistabella del Maestrat, Castelló. El viatge des de Xàtiva dura, aproximadament, unes dues hores i mitja.


- Com fem sempre als campaments, dormirem en tendes. Aquesta zona d'acampada disposa de vàters, dutxes, cuina i un menjador que muntarem nosaltres.


- El campament serà, com cada any, de l'1 al 14 d'agost. La secció més xicoteta, la dels Llops, té la possibilitat d'acudir sols des de l'1 al 11, ja que és el dia de Famílies. També tenen l'opció de fer tot el campament sencer.


- El dia de Famílies és el dia en què els familiars poden acudir al campament per a veure els seus fills i filles. Enguany serà el diumenge 11 d'agost. Podreu acudir al campament a partir de les 12:00h.


- Aquest dia també farem una paella per als familiars que vulguen quedar-se a dinar. El preu serà de 5€ per persona i caldrà reservar abans de l'1 d'agost.


- L'eixida serà el dia 1 d'agost a les 8:00h des del col·legi Jacint Castañeda (La Bola), en autobús. Aquest dia caldrà dur l’esmorzar i el dinar, ja que menjarem de camí.


- La tornada en autobús serà el dia 14 d'agost al voltant de les 17:30h al carrer Beata Inès, enfront de Més que motos.


- El preu del campament per als 14 dies es de 210€ i per a l'opció d'11 dies es de 190€. Les persones de fora de l'agrupament que vulguen vindre al campament hauran de pagar un suplement de 45€ més.


- Les persones que hagen fet la reserva, hauran de descomptar del preu final els 50€. Teniu fins el 24 de juny per fer-la.


- Hi han dos terminis de pagament. El primer del 18 de juny fins al 2 de juliol. El segon del 2 de juliol al 15 de juliol.


- Les persones que així ho preferisquen poden fer el pagament de tot el campament d'una sola vegada. El pagament total ha d'estar efectuat com a màxim el 15 de juliol.


- Els pagaments s'han d'efectuar mitjançant transferència al nostre compte de Caixa Popular: ES91 3159 0004 6226 3713 0929. En el concepte cal posar RESERVA “NOM I COGNOM XIQUET/A” i especificar si vindran 11 o 14 dies (solament els llops).


- Abans del 15 de juliol cal que entregueu l'autorització de campament 2024 (que pujarem més endavant) i la fitxa mèdica (sols en cas d'haver canvis o no pertànyer a l'agrupament). També teniu un PDF amb la informació de campament i un llistat de la motxilla amb allò imprescindible per a anar de campament. Tot aquest contingut el teniu disponible a l'apartat de Descàrregues.


- Aquesta documentació s'ha d'emplenar i signar digitalment, i ens la podeu enviar al correu electrònic: aejamboree@gmail.com.


- Si voleu més informació, vos deixem la presentació del campament en PDF. No dubteu en preguntar-nos si teniu algun dubte.


Presentació campament 2024
.pdf
Descargar PDF • 192.74MB

273 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page