top of page

#JamboreeACasa Nº12: Com fer Plastilina Casolana - Pasta de Sal!Bon dia Jamboree! Hui a #JamboreeACasa vos presentem un altra activitat molt útil, en aquest cas vos proposem fer la vostra pròpia plastilina, o millor dit, pasta de sal!

Molts de vosaltres s’haureu preguntant què és la pasta de sal i per a que serveix, doncs bé, aquesta pasta és un perfecte substitut de la plastilina o de l’argila feta amb productes de casa, i quan millor que en aquests moments que hem de quedar-nos a les nostres cases per aprendre a fer-la, veritat?


Per tal de fer aquesta pasta necessitarem:


- Aigua

- Farina

- Sal

- Colorant alimentari o pintura

- Recipient hermètic


Passos a seguir:

  1. Es mescla el doble de farina amb la sal, és a dir, si posem 4 gots de farina posarem 2 de sal.

  2. S’afegeix l’aigua poc a poc fins que tinga consistència de plastilina.

  3. Una vegada tinga aquesta consistència, posem la pasta dins del recipient hermètic i, posteriorment, el recipient a la nevera durant 30 minuts.

  4. Després de 30 minuts a la nevera, pots afegir-li el colorant alimentari i modelar les teues figures, o també pots modelar les teues figures, posar-les al forn a 130Cº de 3 a 5 minuts i finalment pintar les teues figures.

També vos deixem aquest vídeo per guiar-vos a l’hora de fer la pasta de sal:


Ara toca modelar les vostres pròpies figures! Podeu fer una panyoleta, una flor de lis, una tenda de campanya i moltes coses més.


Recordeu que ens podeu enviar fotos o vídeos i les pujarem a les nostres xarxes socials. Esperem que vos agrade!


💛💙 Visca'l Jamboree!!

39 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page