top of page

#JamboreeACasa Nº15: Fer uns Marcapàgines amb forma de Gatets!



Bon dia! Esperem que esteu totes i tots bé. Un dissabte més vos presentem un altra activitat de #JamboreeACasa. El taller de hui consistirà en fer un Marcador de llibres de Gatets, que podeu gastar quan pareu de llegir i voleu recordar la pàgina per a la pròxima vegada.


El material que es necessita per a poder fer aquesta activitat es senzill: cartolina del color que cadascú vulga (roig, verd, groc, blau, etc.), tisores, cúter i permanent de color negre.


El pas a pas de com fer aquest marcador és ben fàcil. En primer lloc, retallem un rectangle en la cartolina, al que després retallem les orelles del gat (com els exemples que veiem a la imatge). A este rectangle que ja tenim, dibuixem la cara del gat y les potes com a la imatge. Les potes les tallarem amb el cúter per a que calcen amb la pàgina del llibre.

Ara que ja el teniu fet sols queda donar-li utilitat, esperem que s’ho passeu bé fent-lo. A més, al nostre lloc web hi ha moltes més activitats que podeu fer, així que pegueu-li una ullada!


Recordeu que ens podeu enviar fotos o vídeos i les pujarem a les nostres xarxes socials. Esperem que vos agrade!


💛💙 Visca'l Jamboree!!

20 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page