top of page

#JamboreeACasa Nº5: Retallable i Màscara a tamany real d'un Llop!Abans d’aturar la nostra activitat presencial pel confinament, els nostres Llops estaven fent una cacera sobre els animals. Avui en #JamboreeACasa vos deixem dues activitats que consisteixen en fer uns retallables de llops.

La primera d’elles és ben senzilla, consisteix en muntar un simple retallable amb forma de gos o llop que solament te dues peces. Aquest taller és perfecte per als que solament teniu una estoneta curta o els vostres xiquets i xiquetes encara són molt menuts.

La segona va dirigida a aquells que teniu una bona estona lliure. Consisteix en una màscara de cap complet amb la forma de cap de llop, i encara que té moltes més peces, el resultat és molt més satisfactori!

Recordeu que podeu enviar-nos fotos de les vostres creacions i les publicarem a les nostres xarxes socials.

Retallable Gos/Llop:

https://creativepark.canon/es/contents/CNT-0011322/index.html

Retallable Màscara de Llop:

https://creativepark.canon/es/contents/CNT-0019398/index.html

Els retallables els hem trobat a la pàgina web de Creative Park, impulsada per l’empresa fotogràfica Canon. Si vos han agradat els retallables vos animem a explorar-la, podreu trobar-ne molts més de diferents temàtiques, com animals, monuments o joguets.

30 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page