top of page

Resum de la Reunió de pares i mares - Ronda 2021-2022L´agrupament Escolta Jamboree ja hem iniciat el nou curs (Ronda Solar) 2021-2022! Després de realitzar el passat mes d’agost l’esperat campament d´estiu que va tindre lloc a Jaén, on els xiquets i xiquetes van gaudir molt de la natura, de les excursions i dels jocs i les activitats programades, tornem a reprendre la nostra activitat ordinària dels dissabtes amb l’inici d’aquest nou curs. Aquestes activitats tindran lloc cada dissabte de 16:30h a 18:30h al Parc de Sariers de Xàtiva, al Barri del Raval.


Com cada any, les primeres setmanes de curs es realitza una reunió dirigida a totes les mares i pares on es dóna tota la informació necessària per a l’inici del curs i es resolen els possibles dubtes que puguen haver. A la pròpia reunió, realitzada el 16 d’octubre, es va explicar entre altres coses l’organització de càrrecs i seccions, que podeu consultar a l’apartat Kraal de la nostra pàgina web.


A més, també es van tractar les següents qüestions:


Quota de socis i sòcies:

També es va fer un repàs del resultat econòmic del campament d’estiu i es va parlar de la quota per a socis i sòcies, que serà de 90€ anuals per a un sol xiquet o xiqueta, de 140€ anuals en cas de 2 germans i germanes, o de 180€ en cas de ser 3 persones.


Documentació per a membres

Per tal d’inscriure’s a l´agrupament cal emplenar una sèrie de documents que a continuació vos explicarem. El primer d´aquets documents es el "Document d´acceptació de les mesures de prevenció de la Covid-19". Aquest document es un requisit que estableix l´actual normativa sanitària i cal omplir-lo i portar-lo el primer dia que s´acudeix a les activitats per a poder participar, encara que no estableix cap compromís d’inscripció.


Abans de portar la resta de documents vos recomanem que deixeu passar dos o tres setmanes fins que els vostres fills i filles estiguen segures de voler formar part de l´agrupament. Una vegada passe aquest període, haureu de portar els següents tres documents:


  • Fitxa d’inscripció a l´agrupament: Aquest es el document en el qual ens faciliteu les vostres dades i dels xiquets i xiquetes. Es important que el llegiu atentament per a emplenar-lo correctament, especialment en el cas de famílies amb custodia compartida. En aquest document també heu de marcar l´opció per tal d´autoritzar la realització de fotografies així com l´autorització per al tractament de dades personals. En cas de que els xiquets o xiquetes tinguen 14 anys o més es obligatori posar el numero del DNI.


  • Fitxa bancària: En aquets document ens faciliteu les vostres dades bancàries per a poder passar-vos el rebut de la quota. Es important que el numero de compte que faciliteu tinga fons disponibles en el moment de passar el rebut, ja que en el cas de no haver diners suficients, el banc ens cobra un recàrrec de 5€ que s´afegiria a la quota.


  • Fitxa mèdica: Aquesta fitxa ens proporciona informació per tal de saber si els nostres membres tenen alguna condició mèdica que necessitem tindre en compte, com ara al·lèrgies, intoleràncies, malalties cròniques o tractaments mèdics.


Les fitxes podeu descarregar-les en l´apartat de Descàrregues.


Acampada d’Inici de Ronda a Bocairent:

Com tots els anys per aquestes dates realitzarem una acampada de cap de setmana, que enguany serà dissabte 13 i diumenge 14 de Novembre a la granja-escola Mariola de Bocairent. El preu de l´acampada serà de 30€ per xiquet o xiqueta i inclourà el transport, l´allotjament i el menjar del diumenge.


Per tal d´acudir a l´acampada cal entregar l´autorització i fer el pagament abans del dissabte 6 de novembre (aquest inclòs). En l´autorització trobareu la resta d´informació important (hora d´eixida i tornada, que cal dur, etc.). Les autoritzacions podeu descarregar-les a la web en l´apartat Descàrregues.


FesJove, fira de l´associacionisme juvenil de Xàtiva.

La FesJove es una fira d´associacions juvenils organitzada pel Consell de la Joventut de Xàtiva, del qual nosaltres formem part desenvolupants la presidència de l'entitat. Aquest any la FesJove tindrà lloc a l´albereda Jaume I, entre correus i l´ajuntament, el proper dissabte 23 de novembre. El Jamboree tindrem una paradeta i realitzarem una seria d´activitats durant el matí.


Per tant, l´activitat d´aquest dia serà pel matí. Al llarg d´aquesta setmana anunciarem més detalls.


Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic o als telèfons que podeu trobar a l´apartat de Contacte. Visca´l Jamboree!!

152 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page