top of page

El Jamboree presideix el Consell de la Joventut de Xàtiva

El 16 de juny de 2019 l’assemblea del CJX va escollir la nova comissió permanent del CJX, que està presidida per Guillermo Delegido Terol de l’Agrupament Escolta Jamboree i formada per cinc associacions més.


Després de que el nostre company Hèctor Cuenca Martínez, scouter de Tropa i anterior president del CJX (també per l’Agrupament Escolta Jamboree) deixara de ser president, al CJX es va obrir un procés de presentació de candidatures per tal d’escollir la nova Comissió Permanent, que s’encarregarà de gestionar aquesta entitat durant els propers dos anys.


Una vegada finalitzat el termini de presentació de candidatures solament va ser inscrita la candidatura que ha eixit finalment escollida, i que està presidida per Guillermo Delegido Terol, scouter de Llops i Cap d'Agrupament del Jamboree, estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses i faller de la Falla Sant Jordi de Xàtiva.


A més, l’acompanyaran en aquesta junta Antoni Pau López Martínez (que també és membre del Jamboree) en representació de la SPAX , veterinari de professió, ecologista i activista pels drets dels animals, que serà el secretari del CJX.


El nostre company i scouter de Tropa, Jose Luis Llorens Borràs serà el tresorer en representació de la Junta Local Fallera de Xàtiva, estudiant d’una doble titulació en Informàtica i ADE a la UPV i també membre de la Falla Sant Jordi de Xàtiva.


Com a vocals estaran Alexandra Boluda Sendra, de la Muixeranga de Xàtiva i graduada en Turisme per la UA, Ricardo Pacheco Gil del club Slot Costera Xàtiva, enginyer químic i campió d’Espanya de scalextric, i Àngela Vila Pàrraga en representació d’Atalaia, estudiant d’història a la Universitat de València.


A més, Ernesto Cuenca Martínez, el president del nostre agrupament i scouter de Rutes, és el tècnic del CJX des del passat setembre, que s'encarrega de gestionar diàriament el Consell de la Joventut executant les decisions de l'assemblea i de la Comissió Permanent.


40 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page