top of page

El Jamboree ocupa la Tesorería del Consell de la Joventut de Xàtiva



El 17 de febrer de 2023 l’assemblea del CJX va escollir la nova Comissió Permanent del CJX, que comptarà amb el company Guillermo Pastor Navalón de l'Agrupament Escolta Jamboree com a Tresorer i formada per quatre associacions més.


Després de que el nostre company Guillermo Delegido Terol, scouter de suport i anterior president del CJX (també per l’Agrupament Escolta Jamboree) deixara de ser president, al CJX es va obrir un procés de presentació de candidatures per tal d’escollir la nova Comissió Permanent, que s’encarregarà de gestionar aquesta entitat durant els propers dos anys.


Una vegada finalitzat el termini de presentació de candidatures solament va ser inscrita la candidatura que ha eixit finalment escollida, i que compta amb Guillermo Pastor Navalón, scouter de Llops, estudiant de Treball Social.


Les altres membres de la Comissió Permanent seran Alexandra Boluda Sendra, de la Muixeranga de Xàtiva, com a presidenta, Susanna Martínez Gomar, del Grup de Danses Socarrel, com a secretaria i Noemí Engo Garcia de l'SPAX - Societat Protectora d'Animals de Xàtiva i Helena Moral Cerdà de Arc de Sant Martí de Xàtiva com a vocals.


El nostre company Guillermo Pastor recalca la importancia de participar activament defensant els drets de la joventut i del teixit associatiu juvenil de Xàtiva del qual el Jamboree forma part.


26 visualizaciones0 comentarios
bottom of page