top of page

Estrenem lloc Web!


Vos presentem el nostre nou lloc web a través del qual informarem de les activitats que realitzem, els serveis que oferim, la nostra història, les nostres seccions i el nostre funcionament. Amb aquest lloc web pretenem tindre un espai en el qual oferir de manera permanent tota la informació del nostre agrupament per tal de donar a conèixer la nostra tasca.


A la pàgina d'Inici podreu trobar la informació més destacada de l'Agrupament, les nostres xarxes socials, així com les notícies més recents de les activitats i campanyes que organitzem. Les notícies amb més antiguitat les podreu trobar a l’apartat d’Actualitat.


A la pàgina Nosaltres trobareu una breu explicació de la nostra història com a agrupament i com poder formar part. Seguidament, a l'apartat de Seccions apareix una breu expliació de com treballem i en què consisteixen les seccions de Llops, Tropa, Pioners i Rutes, així com l'equip d'educadors (Kraal) i el Comitè de Pares i Mares.


L'apartat de Documentació està pensat per a membres que ja formen part de l'agrupament i per a aquells que vullguen formar part. Podreu trobar les fitxes d'inscripció, la mèdica i la bancària, així com autoritzacions per a les nostres activitats, acampades i campaments. Aquests documents són auto-emplenables, és a dir, cal descarregar-los, emplenar-los des de l'ordinador, imprimir-los i portar-los signats a mà.


Per últim, a l'apartat de Contacte apareixen les dades de l'agrupament per a posar-se en contacte amb nosaltres, l'horari d'atenció i un mapa amb l'ubicació del nostre local.


Volem posar de manifest que el manteniment d'aquest lloc web no seria possible sense la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, que posa a l'abast de les entitats una subvenció per a projectes de foment del Valencià.





39 visualizaciones0 comentarios
bottom of page