top of page

Informació sobre el Campament d'Estiu 2023



En la passada acampada de Pasqua vam fer una reunió en què vam presentar el Campament d'Estiu de 2023. A continuació vos deixem algunes de les idees principals:


- El campament serà a la zona d'acampada "Fuente el cañuelo", al municipi de Manzanera, Terol. El viatge des de Xàtiva dura, aproximadament, unes dues hores.


- Com fem sempre als campaments, dormirem en tendes. Aquesta zona d'acampata disposa de vàters, menjador, dutxes i cuina.


- El campament serà, com cada any, de l'1 al 14 d'agost. La secció més xicoteta, la dels Llops, té la possibilitat d'acudir sols la segona setmana.


- En el cas dels xiquets i xiquetes de Llops que trien l'opció de la segona setmana, hauran de pujar amb algun familiar el dia de Pares i Mares.


- El dia de Pares i Mares és el dia en què els familiars poden acudir al campament per a veure els seus fills i filles. Enguany serà el diumenge 6 d'agost. Podreu acudir al campament a partir de les 12:00h.


- Aquest dia també farem una paella per als familiars que vulguen quedar-se a dinar. El preu serà de 5€ per persona i caldrà reservar abans de l'1 d'agost.


- L'eixida serà el dia 1 d'agost a les 8:00h des del col·legi Jacint Castañeda (La Bola), en autobús. Aquest dia caldrà dur l’esmorzar i el dinar, ja que menjarem de camí.


- La tornada en autobús serà el dia 14 d'agost al voltant de les 17:30h al carrer Beata Inès, enfront de Més que motos.


- El preu del campament per als 14 dies es de 250€ i per a l'opció de 9 dies es de 220€. Les persones de fora de l'agrupament que vulguen vindre al campament hauran de pagar un suplement de 45€ més.


- Les persones que hagen fet la reserva, hauran de descomptar del preu final els 50€. Teniu fins el 17 de juny per fer-la.


- Hi han dos terminis de pagament. El primer del 18 de juny fins al 2 de juliol. El segon del 2 de juliol al 15 de juliol


- Les persones que així ho preferisquen poden fer el pagament de tot el campament d'una sola vegada. El pagament total ha d'estar efectuat com a màxim el 15 de juliol.


- Els pagaments s'han d'efectuar mitjançant transferencia al nostre compte de Caixa Popular: ES91 3159 0004 6226 3713 0929. En el concepte cal posar RESERVA “NOM I COGNOM XIQUET/A” i especificar si vindran 9 o 14 dies (solament els llops).


- Abans del 15 de juliol cal que entregueu l'autorització de campament 2023 (que pujarem més endavant) i la fitxa mèdica (sols en cas d'haver canvis o no pertànyer a l'agrupament). També teniu un PDF amb la informació de campament i un llistat de la motxilla amb allò imprescindible per a anar de campament. Tot aquest contingut el teniu disponible a l'apartat de Descàrregues.


- Aquesta documentació s'ha d'emplenar i signar digitalment, i ens la podeu enviar al correu electrònic: aejamboree@gmail.com.


- Si voleu més informació, vos deixem la presentació del campament en PDF. No dubteu en preguntar-nos si teniu algun dubte.



Campament 2023
.pdf
Download PDF • 22.64MB


274 visualizaciones0 comentarios
bottom of page