top of page

Informació sobre el Campament d'Estiu de 2022



A continuació vos deixem la informació del Campament d'Estiu:


- El campament serà en la zona d'acampada Cañada de Bogarra, al municipi de Penyascosa, Albacete. El viatge des de Xàtiva dura unes dos hores i mitja aproximadament,


- Com sempre, dormirem en tendes. El campament disposa de vàters, dutxes, cuina i una caseta.


- El campament serà del 1 al 14 d'agost, com cada any. La secció més petita, Llops, te la possibilitat d'acudir solament la primera setmana.


- En el cas dels xiquets i xiquetes de Llops que opten per la opció de vindre solament la primera setmana, hauràn de tornar amb algun familiar el dia de Pares i Mares.


- El dia de Pares i Mares es el dia en que els familiars poden acudir al campament per a veure als seus fills i filles. Enguany serà el diumenge 7. Podreu acudir al campament a partir de les 12:00h.


- El dia de Pares i Mares realitzarem una paella per a totes les persones que vullguen quedar-se a dinar. El preu és de 5€ per persona. Caldrà reservar abans del dia 1 d'agost.


- L'eixida serà el dia 1 d'agost a les 8:00h des del col·legi Jacint Castañeda (La Bola), en autobús. Aquest dia caldrà dur l’esmorzar i el dinar, ja que menjarem de camí.


- La tornada en autobús serà el dia 14 d'agost al voltant de les 17.30 al carrer Beata Inès, enfront de Més que motos.


- El preu del campament per als 14 dies es de 250€ i per a l'opció de 7 dies es de 200€. Les persones de fora de l'agrupament que vullguen vindre al campament hauràn de pagar un suplement de 45€ més.


- Les persones que hagen fet la reserva, hauràn de descompatar del preu final els 50€.


- Hi han dos terminis de pagament. El primer del 18 de juny fins al 2 de juliol. El segon del 2 de juliol al 16 de juliol


- Les persones que així ho preferisquen, poden fer el pagament de tot el campament d'una sola vegada. El pagament total ha d'estar efectuat com a màxim el 16 de juliol.


- Els pagament s'han d'efectuar mitjançant transferencia al nostre compte de Caixa Popular: ES91 3159 0004 6226 3713 0929. En el concepte cal posar “NOM I COGNOM XIQUET/A”, Campament 2022 i especificar si vindran 7 o 14 dies (solament els llops).


-El dia 17 de juliol estarem al nostre local (C/ Argenteria, 56, baix 3) de 10.00h a 18.00h per tal d’arreplegar la documentació que trobareu a l'apartat de Descarregues. Caldrà dur l’autorització Campament 2022 del xiquet/a i la fitxa mèdica (sols caldrà entregar-la si no formes part de l’agrupament o si hi ha algun canvi). També podreu trobar un PDF amb la informació de campament i un llistat de la motxilla de les coses necessàries per a dur a campament.


-Si la documentació esta emplenada i signada digitalment podreu enviar-la per correu electrònic: aejamboree@gmail.com.


Podeu trobar més informació sobre les activitats que anem a realitzar, els serveis del municipi, els serveis de salut, consells a l'hora de vindre al campament i fotografies del lloc en la següent presentació:


Power Campament definitiu
.pdf
Download PDF • 32.21MB

338 visualizaciones0 comentarios
bottom of page