top of page

#JamboreeACasa Nº18: Troba els "Geocaching" amagats per Xàtiva!



Hola a tots i totes! Aquesta activitat és la penúltima que vos proposarem des de les xarxes de l’Agrupament Escolta Jamboree seguint la iniciativa #JamboreeACasa, ja que el proper dissabte acabem la ronda solar.


Aprofitant que l’actual fase de la desescalada ens permet eixir en família, en xicotets grups i a fer esport vos proposem una activitat per tal de fer una passejada per la nostra ciutat i descobrir alguns dels seus racons.


L’activitat es tracta de buscar els Geocachés que hi ha amagats per la nostra ciutat. Un Geocaché és un objecte amagat en un espai de la ciutat o de la natura que està georeferenciat, es a dir, que es pot saber la seua ubicació mitjançant un GPS o seguint les seues coordenades.


Una vegada arribats al punt que ens marca solament cal seguir les pistes i descobrir en quin amagatall està l’objecte. Aquest objecte sol ser una caixa de diferents dimensions que conté almenys un llibre de registre, per a poder signar-lo i deixar constància de que l’hem trobat. Podeu veure els Geocachés que hi ha a Xàtiva buscant-los en la web www.geocaching.com.


Vos animem a vindre a buscar els Geocachés que hi ha per Xàtiva o els llocs que visiteu i anotar que els heu trobat en el llibre de registre. A més, si vos agrada l’experiència, fins i tot podeu amagar els vostres propis geocachés per a que altres persones els busquen.


Recordeu que ens podeu enviar fotos o vídeos i les pujarem a les nostres xarxes socials. Esperem que vos agrade!


💛💙 Visca'l Jamboree!!

62 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page