top of page

L’AGRUPAMENT ESCOLTA JAMBOREE CELEBRA EL 40 ANIVERSARI AMB UN SOPAR I UNA RUTA



El sopar, obert per a tothom, serà el 17 de juny a les 21:00h a la plaça Pintor Joaquim Tudela i, prèviament a aquest, a les 20:30h, es farà la reunió en què s’explicarà el campament d’estiu, que serà al municipi de Manzanera, Terol. Aquesta reunió és oberta per a tot el món que vulga assistir-hi, igual que el sopar, sense importar si formes part o no de l’agrupament.

Pel que fa a la ruta, serà també el 17 de juny i l’hora d’eixida serà a les 8:30h des de la Font del Lleó. Aquesta consisteix a anar caminant fins la Cova Negra, lloc on repartirem plàtans i pomes per a esmorzar. La tornada serà aproximadament a l’hora de dinar. La ruta també és oberta per a tothom qui vulga participar.-hi.


L’Agrupament Escolta Jamboree portem des de l’any 1982 desenvolupant les activitats al barri del Raval. Enguany celebrem el 40 aniversari amb dues activitats que es faran el 17 de juny. Aquest dia començarà amb una ruta a la Cova Negra oberta per a tothom. Una vegada hi arribem, repartirem pomes i plàtans per a esmorzar. Si voleu participar-hi, cal que feu aquest formulari, si teniu algun problema, us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu rutesjamboree@gmail.com, el telèfon 624606005 o les xarxes socials, on ens podeu trobar com a jamboree_xativa.

Per a finalitzar el dia farem un sopar de germanor a la plaça Pintor Joaquim Tudela, al barri del Raval a les 21:00h. Abans del sopar, a les 20:30h, farem una reunió informativa per a explicar el campament d’estiu, que serà a Manzanera, Terol. El sopar és de pa i porta i té un preu de 5 euros, (els xiquets i xiquetes de l'agrupament paguen 2 euros) en què entren la picadeta i la beguda. A més, farem una rifa i un bingo per a dinamitzar la nit, amb un paquet d’objectes per a campament com a premi per a la rifa i uns objectes sorpresa per al bingo. Si voleu apuntar-vos cal que empleneu aquest formulari, no és el mateix que l'anterior. Teniu fins el dia 10 de juny per fer-ho, no s'ho penseu i apunteu-vos!


L’assistència a les dues activitats és oberta a tot el món, sense importar si formeu part de l’agrupament, ho heu fet en algun moment o no heu tingut cap relació amb nosaltres.

Vos esperem a totes i tots!


76 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page