top of page

Resum de la Reunió de pares i mares - Acampada de Pasqua 2022



Aquest passat dissabte vam fer una reunió de pares i mares on vàrem explicar l’Acampada de Pasqua i què és el Comitè de Pares i Mares.


ACAMPADA DE PASQUA 2022


Els propers dies 22, 23 i 24 d’abril realitzarem l’acampada de Pasqua 2022 a la zona d’acampada del “Càmping Mariola” a Bocairent.


L’eixida serà el divendres 22 d’abril a les 9:00h des del col·legi Jacinto Castanyeda (la Bola), en autobús. Per a la tornada, podreu acudir a la zona d’acampada el diumenge 24 a partir de les 12:00h, per a quedar-se a dinar com per a recollir als vostres fills o filles. Ja que no hi ha autobús haureu de vindre a recollir-los, quedar amb altres pares o mares, o avisar-nos per gestionar-ho amb antelació.


El preu de l’acampada es de 50€ i inclou totes les menjades excepte l’esmorzar i el dinar del divendres.


El diumenge el comitè de pares i mares prepararà una Paella per a totes les persones que vulguen quedar-se a dinar i passar el dia amb nosaltres. Aquest dinar està inclòs en el preu de l’acampada dels xiquets i xiquetes, però no per a la resta de familiars. En aquest cas, el preu de la Paella es de 5€, on estarà inclòs el dinar i la picadeta, però no la beguda, per tant, haureu de dur-la vosaltres. Caldrà confirmar l’assistència al dinar del diumenge i emplenar el formulari que vos passarem.


Per tal d’assistir a l’acampada haureu de confirmar l’assistència i entregar l’autorització dels vostres fills o filles abans del proper dissabte 9 d’abril, aquest inclòs.


Per a aquesta acampada, hem fet un llistat amb el material que hauran de dur els xiquets i xiquetes en la motxilla:


  • Motxilla 30-40 L

  • Sac de dormir

  • Aïllant

  • Roba per a dos dies

  • Roba d’abric

  • Sabates còmodes

  • Bossa d’higiene

  • Cantimplora

  • Plats, coberts i got

  • Mascaretes

  • Llanterna

  • Camisa de secció

  • Panyoleta


A més, recordem que no poden dur menjar de més, llepolies, refrescos, joguets o qualsevol tipus d’aparells electrònics com el telèfon mòbil.

L’autorització de l’acampada la podeu trobar a la nostra pàgina web, a l’apartat de “Descàrregues”:


Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb la cap d’agrupament, Carla Torregrosa mitjançant els telèfons 624606005 o 653568341.



COMITÈ DE PARES I MARES


L’agrupament té un comitè de mares i pares que ajuden al Kraal en diverses tasques. Aquest està format per mares i pares de membres de l’agrupament que decideixen implicar-se en el dia a dia de l’agrupament.


El comitè de pares i mares del Jamboree és un òrgan de consulta i suport format pels pares i mares dels xiquets i xiquetes de l’agrupament.


Poden formar part totes les persones que siguen pares, mares o tutors legals dels xiquets i xiquetes inscrits en l’agrupament i que lliurement decidisquen formar-ne part. No comporta cap obligació més enllà de la que cada persona assumisca puntualment per a tasques determinades.


Les funcions de consulta que realitza el comitè de pares i mares son:


-Per a la realització d’acampades i campaments

-Per al cost i possible modificació de la quota

-Realització d’activitats extraordinàries

-Situacions d’emergència


Per altra banda, les funcions de suport son:


-Organització i recerca de persones voluntàries per a equips de suport i intendència

-Suport en la recerca de recursos econòmics, materials i personals

-Proposar o organitzar activitats per a la dinamització de pares i mares

-Col·laborar amb el Kraal


Per poder trobar més informació sobre el Comitè de Pares i Mares, vos aconsellem que aneu a l’apartat de “Seccions – Comitè” de la nostra pàgina web.


Per tal d’unir-se al Comitè de Pares i Mares haureu de posar-se en contacte amb la cap d’agrupament, Carla Torregrosa mitjançant els telèfons mòbils 624606005 o 653568341. També podeu enviar-nos un email al nostre correu electrònic aejamboree@gmail.com


Per a qualsevol dubte, poseu-se en contacte amb nosaltres!


MOLTES GRÀCIES!

233 visualizaciones0 comentarios
bottom of page