top of page

Comencem un curs il·lusionant amb l'Acampada d'Inici de Ronda!

El passat 12 d'octubre, després d'un campament d'estiu magnífic, vam donar inici a la Ronda Solar 2019-2020 realitzant una excursió al Castell de Xàtiva, al que vam arribar per la Porta dels Socors després d'una xicoteta marxa pel "portet".


Al castell vam passar el dia realitzant jocs, activitats i danses, i coneixent més a fons la nostra cultura i la nostra història realitzant un joc de pistes d'allò més divertit. I, com no podia ser d'altra manera, després de dinar vam fer la tradicional cerimònia dels "Passos de Seccions", en la que els diferents xiquets i xiquetes que per la seua edat han de passar a una secció major realitzen una xicoteta prova que han de superar exitosament. A més, s'acomiaden del companys de les seccions anteriors i coneixen més a fons els nous. També s'aprofita, una vegada formades les seccions noves, per tal de realitzar diferents activitats i parlar del nou curs que ens queda per davant.


Els caps de setmana següents les diferents seccions van estar coneixent-se i realitzant diferents activitats enfocades a decidir els projectes que realitzaran al llarg de la ronda, així com preparant l'acampada d'Inici de Ronda que va tindre lloc els passats 9 i 10 de novembre a la granja escola de Bocairent.

 

ACAMPADA D'INICI DE RONDA A LA GRANJA ESCOLA MARIOLA DE BOCAIRENT


L'acampada d'Inici de Ronda va ser un èxit total, assistint més de 50 xiquetes i xiquets de diferents edats i seccions a banda del Kraal (equip d'educadors) i dels membres del Comitè de Mares i Pares.


La secció de Llops (Manada) van conèixer els diferents personatges del Llibre de la Selva i els valors que representa cadascun a través de jocs, activitats i tallers, on també van visitar les Covetes dels Moros de Bocairent acompanyats dels Pioners i dels Rutes. Per altra banda, la secció de Tropa van seguir treballant amb la seua aventura, els Pioners van realitzar diferents dinàmiques de confiança i cohesió grupal i els Rutes (joves d'entre 16 i 19 anys) van experimentar les conseqüències que tindria l'arribada al govern de formacions polítiques que es troben allunyades dels drets humans, el respecte i la tolerància aprofitant que les eleccions es celebraven aquell mateix diumenge. El diumenge, com ja és habitual, totes les mares i pares van acudir a l'acampada per tal de recollir els seus fills i filles i realitzar un dinar de germanor per al que el nostre comitè de pares va realitzar 3 paelles dignes de 3 estrelles Michelin.


En definitiva, el Jamboree hem viscut un inici de ronda i una acampada molt il·lusionants, tant per als xiquets i xiquetes com per a l'equip d'animadors, i vos animem a que aquestes ganes i aquesta il·lusió la feu extensiva als vostres coneguts i amics per a que aquesta família que formem siga cada vegada major i més diversa.


Vos deixem un xicotet recull de fotos i l'enllaç al nostre Facebook on podreu trobar més informació i totes les fotos de l'inici de ronda i de l'acampada. Visca'l Jamboree!!

 
 

30 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page