top of page

#JamboreeACasa Nº1: Retallable d'un Globus Terraqüi!


Bon dia! Avui és el segon dissabte que no podem fer les nostres activitats degut al confinament. Per això vos proposem la primera activitat del #Jamboreeacasa, un taller de manualitats didàctic amb el qual, a més de passar una estona entretinguda els més menuts poden aprendre sobre el nostre planeta i també sobre geometria.


El taller consisteix en un retallable amb el qual podeu formar un Globus Terraqüi. No és casualitat, el globus terraqüi anava a ser l'element central de la nostra falla, que finalment no es va poder crecar, i que tractava sobre el medi ambient, el canvi climàtic i la contaminació.


El retallable el teniu disponible en diversos formats com per exemple un tetraedre (4 cares), un cub (6 cares), un octaedre (8 cares), un dodecaedre (12 cares) i un icosaedre (20 cares). Podeu escollir el que més vos agrade o el que cregueu que serà més adequat a l’edat i la psicomotricitat dels vostres xiquets i xiquetes.


Podeu descarregar els retallables (realitzats per la web mapscaping.com) en PDF a l'apartat de Descàrregues del nostre web i imprimir-los en la mida que cregueu (A4 o A3), paper o cartolina, en color, o en blanc i negre per si voleu pintar-lo.



Si vos ha agradat l’activitat podeu enviar-nos fotos dels vostres globus terraqüis i els publicarem a les nostres xarxes. Esperem que vos agrade!


67 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page