top of page

Resum de la reunió de pares i mares - Ronda 2022-2023


L´agrupament Escolta Jamboree hem iniciat ja el nou curs (Ronda Solar) 2022-2023! Després de l’esperat campament d´estiu, on els xiquets i xiquetes van gaudir molt de la natura, de les excursions i dels jocs i les activitats programades, tornem a reprendre la nostra activitat ordinària dels dissabtes amb l’inici d’aquest nou curs. Aquestes activitats tindran lloc cada dissabte de 16:30h a 18:30h al Parc de Sariers de Xàtiva, al Barri del Raval.



Com cada any, hem fet una reunió dirigida a totes les mares i pares on es dona tota la informació necessària per a l’inici del curs i es resolen els possibles dubtes que puguen haver. A la mateixa reunió, realitzada el 15 d’octubre, es va explicar, entre altres coses, l’organització de càrrecs i seccions, que podeu consultar a l’apartat Kraal de la nostra pàgina web.


Si voleu consultar el Power Point que vam fer servir en la reunió, podeu descarregar-lo ací:

REUNIÓ PARES I MARES INICI DE RONDA
.pdf
Download PDF • 1.49MB


A més, també es van tractar les següents qüestions:


Quota de socis i sòcies:


En primer lloc es va fer un repàs del resultat econòmic del campament d’estiu i es va parlar de la quota per a socis i sòcies, que serà de 90€ anuals per a un sol xiquet o xiqueta, de 140€ anuals en cas de 2 germans i germanes, o de 180€ en cas de ser 3 persones.



Documentació per a membres


Per tal d’inscriure’s a l´agrupament cal emplenar una sèrie de documents que a continuació vos explicarem. Abans de portar-los, vos recomanem que deixeu passar dos o tres setmanes fins que els vostres fills i filles estiguen segures de voler formar part de l´agrupament. Una vegada passe aquest període, haureu de portar els següents tres documents:


  • Fitxa d’inscripció a l´agrupament: Aquest és el document en el qual ens faciliteu les vostres dades i les dels xiquets i xiquetes. És important que el llegiu atentament per a emplenar-lo correctament, especialment en el cas de famílies amb custòdia compartida. En aquest document també heu de marcar la casella que ens autoritza per a la realització de fotografies així com l´autorització per al tractament de dades personals. En cas que els xiquets o xiquetes tinguen 14 anys o més és obligatori posar el número del DNI.

  • Fitxa bancària: En aquest document ens faciliteu les vostres dades bancàries per a poder passar-vos el rebut de la quota. és important que el número de compte que faciliteu tinga fons disponibles en el moment de passar el rebut, ja que en el cas de no haver diners suficients, el banc ens cobra un recàrrec de 5€ que s´afegiria a la quota.


  • Fitxa mèdica: Aquesta fitxa ens proporciona informació per tal de saber si els nostres membres tenen alguna condició mèdica que necessitem tindre en compte, com ara al·lèrgies, intoleràncies, malalties cròniques o tractaments mèdics.


Les fitxes podeu descarregar-les en l´apartat de Descàrregues.




Acampada d’Inici de Ronda a Albaida:


Com tots els anys per aquestes dates, realitzarem una acampada de cap de setmana, que enguany serà dissabte 19 i diumenge 20 de novembre a l'alberg "Don Bosco" d'Albaida. El preu de l´acampada serà de 35€ per xiquet o xiqueta i inclourà el transport d'anada, l´allotjament i el menjar del diumenge. L'eixida serà el dia 19 a les 9.00h des del col·legi la Bola. A més, el diumenge farem dinar especial amb els pares i mares que vulguen quedar-se amb un preu de 5€.


Per tal d´acudir a l´acampada cal entregar l´autorització i fer el pagament abans del dissabte 12 de novembre (aquest inclòs). En l´autorització trobareu la resta d´informació important (hora d´eixida i tornada, que cal dur, etc.). Les autoritzacions podeu descarregar-les a la web en l´apartat Descàrregues.




FesJove, fira de l´associacionisme juvenil de Xàtiva.


Un altre fet important és La FesJove. Aquesta és una fira d´associacions juvenils organitzada pel Consell de la Joventut de Xàtiva, del qual nosaltres formem part desenvolupant la presidència de l'entitat. Aquest any la FesJove tindrà lloc a l´albereda Jaume I, entre correus i l´ajuntament, el proper dissabte 22 d'octubre. El Jamboree tindrem una paradeta i realitzarem una seria d´activitats durant el matí. De manera que aquesta setmana les activitats seran pel matí i no per la vesprada.



Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic o als telèfons que teniu a l´apartat de Contacte. Visca´l Jamboree!!


273 visualizaciones0 comentarios
bottom of page